Dell 210-ARJG

3 750,00 Kčvč. DPH
S DPH

Dell WD19 130W

WD19

Dell 210-ARJG

Black

EMEA

Počet
Skladem

Dokovací Stanice

  • Rozhraní: DisplayPort přes USB-C
  • Rozměry: 205mm x 90mm x 29mm
  • Barva: Černá
  • Napájení: Napájecí adaptér 130 W AC s výkonem 90 W
  • Bezpečnostní slot: 1x slot pro zámek Kensington (kabelový zámek je prodáván samostatně) + 1x zásuvka Noble Wedge lock (kabelový zámek prodávaný samostatně)
  • Požadovaný OS: Microsoft Windows 10, Ubuntu 18.04, Redhat Enterprise Linux

Rychlé nabíjení

Technologie Dell ExpressCharge umožňuje baterii nabít za jednu hodinu až do 80 % kapacity, abyste mohli být během pracovního dne maximálně produktivní.

Vyšší výkon pro vaše úlohy

S funkcí Dell ExpressCharge Boost toho zvládnete víc a rychleji – umožňuje baterii nabít za pouhých 20 minut až na 35 % kapacity.

Kombinujte a zařaďte

S našimi dokovacími stanicemi se můžete vyvíjet podle vašich potřeb. Design připravený na budoucnost vám umožní snadno vyměňovat moduly, pokud potřebujete provést výměnu v terénu nebo upgradovat systémy.

Dokonalá konektivita

Konektivita rozhraní USB-C umožňuje snadněji než kdy dříve poskytovat napájení, data, zvuk a video i připojení periferních zařízení bez ohledu na to, jaký systém používáte. Navíc, s podporou duálního FHD nebo jediného QuadHD monitoru, se můžete připojit ke všemu, co potřebujete.

Čisté a bez změti kabelů

Díky volitelnému, bezpečnému držáku VESA, který nabízí úplnou flexibilitu s vestavěným kabelem 0,8m, budete mít produktivitu při montáži do doku za monitor nebo pod stůl.

Informace v paměti Flash

Díky rychlosti přenosu dat až 10Gb/s pro rychlejší přenos dat můžete zůstat produktivní i při připojení ke všem zařízením.

Maximální spolehlivost

Naše dokovací stanice nabízející doposud nejefektivnější správu využívají jediný firmware, takže můžete pracovat bez narušení provozu. Navíc můžete pomocí sady Dell Client Command Suite a nástroje Microsoft System Center Configuration Manager rychle a snadno firmware aktualizovat, aniž byste museli dokovací stanici restartovat.

Bezpečná správa

Uchovávejte svá data v bezpečí díky funkci předávání adres MAC a vzdálené deaktivaci portu. Navíc s funkcemi, jako je PXE Boot, Wake-on-LAN atd., můžete spravovat svoji dokovací stanici a současně si zachovat produktivitu – je to jednodušší než kdykoli předtím.

Porty a sloty 1x USB-C 3.1 2. generace 1x Port USB-A 3.1 1. generace s technologií PowerShare 1x Kombinovaný zvukový/sluchátkový konektor 1x Zvukový výstup 2x DisplayPort 1.4 1x Port HDMI 2.0b 1x Víceúčelový port USB-C DisplayPort 2x Port USB-A 3.1 1. generace 1x Rozhraní gigabitového ethernetu RJ45 1x Napájení

Dell
3 ks

Specifické reference