Cybex Aton S2 i-size 2022 Deep Black

3 299,00 Kčvč. DPH
S DPH

Cena je bez základny !

Výrobce: Maxi-Cosi

Váhová kategorie: 0 - 13kg

Výška dítěte 45cm až 87cm

Věk - od narození do přibližně 24 měsíců

Výrazně snížená cena:

Otevřené balení

Nové a nikdy nepoužité 

Zboží které bylo vyjmuto z krabice a zkontrolováno

Počet
Skladem

Vše, co vaše dítě potřebuje od první cesty domů. Díky elegantnímu designu a testovaným bezpečnostním prvkům nabízí dětská autosedačka Aton S2 i-Size spolehlivou ochranu a stylový komfort od samého začátku.

Všestranná bezpečnost a pohodlí na silnici

Aton S2 i-Size, schválený podle nejnovějšího bezpečnostního standardu UNECE R129/03, je vybaven integrovanou a rozšiřitelnou lineární ochranou proti bočnímu nárazu (L.S.P.) pro lepší bezpečnost v případě bočního nárazu. Díky 11polohové nastavitelné opěrce hlavy může sedačka držet krok s vývojem vašeho dítěte až 24 měsíců. Integrovaná a skládací XXL sluneční stříška navíc poskytuje stín v autě a chrání vaše dítě před sluncem a větrem, když je vezmete ven.

Kompatibilita produktu:

Základna Base One:

Instalace se základnou (Možnost 1): 

Věnujte pozornost logu i-size. Pokud je autosedačka označena tímto logem, je vhodná pro použití se všemi dětskými sedačkami i-size, a proto se neobjeví v našem seznamu kompatibilních vozidel. Pokud vaše vozidlo nemá sedačku i-Size, zkontrolujte prosím kompatibilitu vašeho vozidla. Pokud se vaše vozidlo nezobrazuje, kontaktujte náš tým zákaznických služeb.

Instalace pomocí pásu (Volba 2): 

Dětskou autosedačku lze použít na všechna sedadla vozidla s tříbodovým automatickým pásem.

Cybex
1 ks

Specifické reference