MAXI-COSI Nomad Plus 2023 Authentic Black

3 667,00 Kčvč. DPH
S DPH

Váhová kategorie 9 - 18 kg

ISOFIX - Ne

Počet
Skladem

Nomad Plus

Autosedačka Maxi-Cosi Nomad Plus je ultrakompaktní, lehká a za pouhých 30 sekund se vejde do každého auta, takže si s sebou můžete vzít bezpečí a klid, ať jedete kamkoli. Nomad Plus, který se snadno skládá a přenáší, byl navržen pro vaši svobodu cestování.

Bezpečnost

Ať už máte namířeno kamkoli, vezmete si s sebou svou vlastní autosedačku, kterou si dáte, můžete si odpočinout s vědomím, že vaše dítě je plně chráněno a v bezpečí díky zesílené ochraně proti bočnímu nárazu. Maxi-Cosi Nomad Plus se vejde do každého auta tím, že se připojí k bezpečnostnímu pásu. Rutina pásu je vždy viditelná pro dokonalou instalaci. 5bodový bezpečnostní pás zajistí, že vaše děťátko bude vždy bezpečně sedět.

Použití

Cestování s dětmi nebylo nikdy jednodušší – ani bez vlastního auta. Ať už naskočíte do taxíku, pronajmete si auto za prarodiči nebo vyrazíte na letní dovolenou, rodinné cestování je s Nomad Plus snadné a svobodné. Pouze jedna třetina hmotnosti běžné sedačky pro batolata, Nomad Plus se skládá tak kompaktně, že je ideální pro cestování nalehko. Nomad Plus se rychle instaluje (méně než 30 sekund) a velmi snadno se přenáší, takže vaše dítě může cestovat bezpečně a pohodlně, ať jste kdekoli.

Věk

Pro moderní rodiny na cestách je Nomad Plus autosedačka, kterou si můžete snadno vzít s sebou, ať jste kdekoli, od cca. 15 měsíců až 4 roky.

Pohodlí

Maxi-Cosi Nomad Plus má opěrku hlavy, která se vysune nahoru, aby zlepšila pohodlí a ochranu vašeho dítěte. Díky měkkým tkaninám (vyrobeným z prémiové 100% recyklované tkaniny Eco Care) a mimořádně pohodlnému polstrovanému sedadlu bude vaše ratolest vždy pohodlná a pohodlná na cestách od jednoho dobrodružství k druhému.

Maxi-Cosi
1 ks

Specifické reference