Canon RF-S 55-210 mm f/5-7.1 IS STM

10 290,00 Kčvč. DPH
S DPH

Výrobce Canon 

Záruka 2 roky

Jsme plátci DPH

Počet
Skladem

Prodlužte svůj dosah

Zachyťte vzdálené detaily a krajinu i úžasné zážitky z cest a půvabné snímky lidí, které zaplní celý záběr. Pomocí teleobjektivu nastavte rozmazání pozadí snímků a oddělte objekty od pozadí. Tento 3,8× zoom s ohniskovou vzdáleností 55–210 mm nabízí skvělé kreativní ovládání.

Pořizujte detaily i z dálky

Otočte kroužkem zoomu a odhalte detaily, které jste dosud neviděli. Objektiv RF-S 55-210 mm F5-7.1 IS STM dokáže při ohniskové vzdálenosti 210 mm poskytnout maximální zvětšení 0,28×, což vám pomůže zaostřit, aniž byste vyrušili objekt nebo na něj vrhali stín, což je ideální pro spontánní blízká setkání.

Pokročilá stabilizace obrazu

Díky optickému stabilizátoru obrazu s rozsahem 4,5 EV můžete fotoaparát vzít a rovnou použít a dosáhnout mimořádně stabilních výsledků až v rozsahu teleobjektivu, a to dokonce i za slabého osvětlení.

Buďte kreativní s krásným zvýrazněním a bokehem

Experimentujte se zvýrazněním v rozostřené oblasti díky téměř kruhové cloně se 7 lamelami a využijte výkon teleobjektivu a vysokou světelnost, které vám umožní dosáhnout mělčí hloubky ostrosti, oddělit objekt od pozadí a zachytit nádherný efekt bokeh s mimořádnou hloubkou a působivým dopadem

Plynulé a tiché zaostřování s intuitivním ovládáním

Díky kombinovanému ovládání objektivu a kroužku pro ruční zaostřování můžete rychle přepínat mezi různými režimy a fotografovat a natáčet jako profesionál. Zaostřování objektivu s motorem STM funguje prakticky bezhlučně

Objektiv, který intuitivně spolupracuje s fotoaparátem

Díky bajonetu RF pracuje objektiv RF-S 55-210 mm F5-7.1 IS STM s fotoaparáty řady EOS R a umožňuje korekci a implementaci široké řady možností vylepšení obrazu, včetně korekce „focus breathing“ v režimu filmu.

Canon
1 ks

Specifické reference