Maxi-Cosi FamilyFix 360 2023 základna

4 499,00 Kčvč. DPH
S DPH

Barva černá

ISOFIX - Ano

40cm - 105cm / od 0 měsíců až 4 roky / 0 - 17.5 kg

Toto je cena pouze za otočnou isofix základnu FamilyFix 360

Počet
Skladem

Chápeme, že děti rychle rostou. Proto jsme navrhli jedinečnou rodinu 360. Tento systém otočných autosedaček nové generace, sestávající z otočné základny FamilyFix 360 a kompatibilních autosedaček Pebble 360 ​​& Pearl 360, přepraví vaše dítě od novorozence až do věku 4 let!

Základna Maxi-Cosi FamilyFix 360 umožňuje rychlou a snadnou instalaci autosedaček Maxi-Cosi Pebble 360 ​​a Maxi-Cosi Pearl 360. A to vše zvládnete, aniž byste se nakláněli a namáhali záda.

INSTALACE

Naše základna FamilyFix 360 je vybavena konektory ISOFIX a opěrnou nohou, které poskytují nejbezpečnější, nejjednodušší a nejrychlejší způsob instalace vašich autosedaček. Pro správnou instalaci do vašeho auta postupujte podle kroků v naší uživatelské příručce.

Po instalaci můžete Maxi-Cosi FamilyFix 360 nechat v autě a autosedačky Maxi-Cosi snadno nainstalovat pomocí instalace Click & Go. Díky otočné rukojeti o 360 na základně lze autosedačky o 360° plynule a snadno otáčet pouze jednou rukou - ideální pro zaneprázdněné rodiče s plnými rukama. Díky technologii FlexiSpin se základna otáčí v jakékoli nakloněné poloze.

BEZPEČNOST

Vizuální indikátory a zvuková zpětná vazba na základně vás upozorní, když je vaše autosedačka správně nainstalována, a TravelSafe Rotation Control poskytuje klid, protože vaše dítě cestuje v poloze proti směru jízdy až do přibl. 15 měsíců.

Maxi-Cosi FamilyFix 360 je kompatibilní s i-Size, díky možnosti cestování proti směru jízdy až 4 roky pro extra ochranu hlavy a krku.

Náš systém otočných autosedaček nové generace, navržený pro dlouhodobé používání, je navržen tak, aby přepravoval vaše dítě od novorozence až do věku 4 let! Kompatibilní 360° autosedačky lze tak snadno otáčet, že to zvládnete i jednou rukou.

Maxi-Cosi
4 ks

Specifické reference