Apple Magic Mouse 2 MLA02Z/A

1 990,00 Kčvč. DPH
S DPH
Počet
Skladem

Intuitivní ovládání, které vás okouzlí. To je přednost myši značky Apple s příhodným názvem Magic Mouse 2. Místo tradičních dvou tlačítek na ní najdete plochu s povrchem Multi-Touch, který svými vlastnostmi připomíná klasický touchpad. Díky němu můžete jednoduchým přejetím prstu ze strany na stranu přecházet například mezi stránkami. Záleží však jen na vás, které z mnoha funkcí budete používat a jaké nastavení myši si zvolíte. Magic Mouse 2 je navíc velmi přesná, co se týče snímání pohybu, a práce s ní je lehká a pohodlná, také díky menšímu odporu při pohybu po stole. Oproti předchozímu modelu je pak vybavena vestavěnou baterií, kterou lze dobíjet pomocí kabelu s konektorem Lightning.

Usnadněte si práci na počítačem a využívejte možnosti, které vám přináší speciální povrch Multi-Touch. Jednoduchými gesty můžete například přecházet nejen mezi stránkami, ale i třeba mezi aplikacemi. K dispozici je také funkce inteligentní zvětšení, kterou aktivujete dvojitým poklepáním. A pokud chcete rychle vidět seznam aplikací, které máte zrovna otevřené, stačí na myš poklepat dvěma prsty.

Pouhých devadesát devět gramů. Tolik váží Magic Mouse 2, jež je vybavena zabudovanou baterií, takže ji snadno dobijete pomocí USB kabelu s konektorem Lightning. Design této myši je pak nejen ikonický, ale i praktický. Spodní strana je proto do detailu vyladěna tak, aby byl pohyb po podložce co nejhladší a snímání pohybu co nejpřesnější.

Magic Mouse 2 připojíte k počítači během okamžiku, jen pomocí několika kliknutí. Je vyrobena tak, aby ji váš Mac automaticky rozpoznal a spárování bylo rychlé a jednoduché. Myš lze používat se zařízeními Mac s rozhraním Bluetooth a OS X 10.11 nebo novější verzí.

Apple
1 ks

Specifické reference