Maxi-Cosi Mica 2023 Authentic Black

5 750,00 Kčvč. DPH
S DPH

Výška dítěte 40 - 105 cm

Váhová kategorie 0 - 18 kg

Isofix ANO

Otevřená krabice

  • Nižší cena
  • Nové a nikdy nepoužité
  • Zboží které bylo vyjmuto z krabice a zkontrolováno
Počet
Skladem

Umístění vašeho děťátka do autosedačky nebylo nikdy uvolněnější díky 360° rotaci Maxi-Cosi Mica. Instalace pomocí ISOFIX pro snadnou mysl a v souladu s bezpečnostními standardy i-Size vám umožňuje otočit autosedačku pro snadné umístění vašeho nejmenšího.

Díky této otočné autosedačce je každá cesta uvolněná a bezproblémová pro rodiče i dítě. Mica lze sklopit v každé poloze o 360°, takže se vaše ratolest vždy cítí pohodlně. Díky naší měkké novorozenecké vložce ji lze používat od narození až do 4 let v poloze po směru i proti směru jízdy. Pro optimální klid v duši jsme Mica vybavili bezpečností i-Size – nejnovějšími a nejvyššími bezpečnostními standardy – a špičkovou technologií G-CELL.

Instalace

Naše otočná autosedačka Mica nabízí snadnou instalaci ISOFIX. A pohodlná opěrná noha poskytuje stabilitu, i když vaše dítě nesedí v autosedačce. Správnou instalaci naleznete v uživatelské příručce Maxi-Cosi Mica.

Maxi-Cosi Mica má vizuální indikátory, které vás upozorní, když je autosedačka správně připevněna ke kotevním bodům ISOFIX vašeho auta. Když je správně zajištěna, autosedačka může zůstat v autě. Tímto způsobem už není problém vzít své ratolesti na výlet. Jediné, co musíte udělat, je umístit své dítě a správně zapnout bezpečnostní pás.

Bezpečnost

S pomocí Maxi-Cosi bylo z nemocnice převezeno domů přes 50 milionů dětí. Jako přední specialista na dětskou mobilitu je bezpečnost vašeho děťátka naší nejvyšší prioritou. Naše intuitivní a inovativní autosedačky bezpečně ochrání vaše dítě a pomohou vás jako rodinu šťastně přenést do budoucnosti. Výsledky externích nárazových testů pro dynamickou bezpečnost a snadné použití doporučují autosedačku Maxi-Cosi.

Naši otočnou autosedačku Mica jsme navrhli nejen pro pohodlí rodičů, ale zahrnuli jsme také naši nejinovativnější bezpečnostní technologii: G-CELL. Tato technologie absorbuje nárazy a chrání vaše dítě před zraněním při bočním nárazu. Kromě toho splňuje Maxi-Cosi Mica také nejnovější a nejvyšší bezpečnostní standardy i-Size a vaše dítě do 4 let může cestovat snadno čelem vzad.

Nový směr v oblasti pohodlí

Maxi-Cosi Mica posouvá komfort a pohodlí na další úroveň a promění každý výlet ve vánek. Umožňuje vám, jako rodiči, pohodlně umístit vaše děťátko pomocí snadno zasunuté podložky v rozkroku. Autosedačka také poskytne vašim zádům odpočinek díky snadné rotaci o 360° jedním kliknutím. Viditelnost pětibodového pásu je ideální, takže správná instalace je zaručena!

Slídu lze používat přímo od narození díky pohodlné novorozenecké vložce. I když vaše ratolest stárne, zůstane v pohodlí díky poloze na spaní vleže, opěrce hlavy s paměťovou pěnou a vestavěné ventilaci zad. Skvělé a pohodlné výlety jsou zaručeny až na 4 roky!

Na cestách může vaše dítě onemocnět autem nebo svačiny a nápoje nemusí vždy skončit tam, kde mají být. Bez ohledu na to, co se stane, potah autosedačky Maxi-Cosi lze snadno sundat a lze jej prát v pračce

Maxi-Cosi
2 ks

Specifické reference