Maxi-Cosi Pearl 360 2023 Authentic Black

5 990,00 Kčvč. DPH
S DPH

Výška dítěte 40 - 105 cm

Věk od narození do 4 let

Váhová kategorie 0 - 17.5 kg

Isofix ANO

Počet
Skladem

Jako součást rodiny 360 lze Pearl 360 používat od narození až do 4 let. Dokonale pohodlná a bezpečná otočná autosedačka, která je stavěná pro dlouhodobé používání. Díky otočné rukojeti o 360 na základně (prodává se samostatně) lze Pearl 360 hladce a snadno otáčet v jakékoli poloze naklonění.

Super snadné pro vás, super pohodlné pro vaše dítě. Útulná vložka od narození udržuje vaše novorozeně v pohodlí, a když vaše děťátko už není tak malé, Pearl 360 poskytuje prostor pro růst díky extra prostornému sedadlu.

INSTALACE

Maxi-Cosi Pearl 360 lze použít jako otočnou dětskou autosedačku v kombinaci se základnou FamilyFix 360 (prodává se samostatně). Naše základna FamilyFix 360 je vybavena konektory ISOFIX a opěrnou nohou, která poskytuje nejbezpečnější, nejjednodušší a nejrychlejší způsob instalace vaší autosedačky.

Základna FamilyFix 360 má inteligentní vestavěný rotační systém, který umožňuje snadné otáčení autosedačky Maxi-Cosi Pearl 360 pouze jednou rukou. Otáčení je možné v jakékoli poloze naklonění, protože toto sedadlo má více poloh na spaní pro pohodlné výlety. Usazení dítěte do autosedačky tak nebylo nikdy jednodušší! Pearl 360 lze použít v poloze proti směru jízdy nebo v poloze po směru jízdy. Pro správnou instalaci do vašeho auta postupujte podle kroků v naší uživatelské příručce.

BEZPEČNOST

V Maxi-Cosi jsme odnesli domů z nemocnice přes 50 milionů dětí. Pro nás je bezpečnost vašeho dítěte nejvyšší prioritou Maxi-Cosi. Maxi-Cosi Pearl 360 je schválen podle nejnovějšího evropského bezpečnostního standardu i-Size (R129/03) pro lepší bezpečnost v rámci této shody.

Bezpečnostní pásy a výšku opěrky hlavy Pearl 360 můžete snadno nastavit tak, aby co nejlépe seděly vašemu rostoucímu dítěti. Tato jedinečná řada 360, navržená s tkaninami ClimaFlow a extra ochrannou technologií G-CELL Side Impact Technology, poskytuje roky pohodlí a roste s vaší rodinou!

Maxi-Cosi
2 ks

Specifické reference