Maxi-Cosi Titan Pro i-Size 2023 Authentic Graphite

7 550,00 Kčvč. DPH
S DPH

Váhová kategorie 9 - 36 kg

ISOFIX Ano

Počet
Skladem

Titan Pro i-Size

Ultimátní ochránce dostane ultimátní vylepšení. Seznamte se se zcela novým vylepšeným Titanem Pro i-Size. Prémiová víceletá autosedačka navržená podle nejvyšších standardů i-Size a povýšená o vysoce kvalitní látky, elegantní designové detaily a inovativní technologie. Je to vynikající autosedačka ISOFIX, která se vyznačuje jedinečným vzorem prošívání na opěradle, který skutečně vyniká. Díky 4hvězdičkovému hodnocení bezpečnosti od StiWa/ADAC byl Titan Pro i-Size ve výsledcích podzimních testů 2022 oceněn jako „nejbezpečnější autosedačka i-Size pro více věkových kategorií vůbec“. Nabízí tu nejlepší ochranu od 15 měsíců do 12 let.

Bezpečnost

S působivým 4hvězdičkovým hodnocením z podzimních testů StiWa/ADAC 2022 byl Titan Pro i-Size považován za „nejbezpečnější autosedačku i-Size všech dob“. Je vyrobena podle nejvyšších bezpečnostních standardů i-Size a poskytuje ochranu dětem ve věku od 15 měsíců do 12 let. Při 45 % nárazů ze strany je Titan Pro i-Size vybaven patentovanými bezpečnostními polštářky AirProtect® v opěrce hlavy, které snižují riziko poranění hlavy až o 20 % a zvyšují pohodlí vašeho dítěte. Tato autosedačka skupiny 1-2-3 má vylepšenou ochranu proti bočnímu nárazu G-CELL; integrovaná a vestavěná technologie, navržená tak, aby rozložila síly nárazu pryč od vašeho dítěte, aby se snížilo zranění, zejména kolem hlavy, krku a ramen. Maximální ochrana, která roste s vaším dítětem, až 12 let.

Snadnost použití

Jedna autosedačka, která usnadňuje každodenní rodinné cestování – po celá léta. Titan Pro i-Size je autosedačka ISOFIX ve skupině 1-2-3, kterou lze rychle a bez námahy namontovat do jakéhokoli auta pomocí instalace ISOFIX a horního popruhu. Pětibodový bezpečnostní pás Easy-in v této autosedačce má nějaké kouzlo navíc! Ramenní vycpávky mají neviditelné magnety, které se přichytí k opěrce hlavy, aby udržely postroj otevřený a mimo sedadlo. Díky tomu je nastupování a vystupování vašeho děťátka z auta jako vánek místo každodenní práce. A jak vaše dítě roste, opěrka hlavy a pásy se snadno nastavují, takže sedí pohodlně v každém věku. Cestování bylo snadné, den za dnem. Rok po roce.

Věkové rozmezí

Titan Pro i-Size je autosedačka směřující dopředu navržená tak, aby se přizpůsobila růstu vašeho dítěte od 15 měsíců do 12 let, ať už se jedná o předškolní děti nebo běhy na střední škole. Když jsou batole, můžete použít magnetický postroj Easy-in, abyste je udrželi v bezpečí (postroj vhodný do 4 let/105 cm). Jakmile je vaše dítě dost staré na to, aby mohlo používat bezpečnostní pás auta, lze postroj snadno uložit do opěradla. Tato autosedačka ISOFIX skupiny 1-2-3 má měkce polstrovanou opěrku hlavy, kterou lze upravit do 11 různých pozic, zatímco extra polstrované sedadlo se přemění na podsedák s vysokým opěradlem, aby bylo zajištěno, že vaše děťátko bude v bezpečí, bezpečí a pohodlí během dětství. cestuje.

Komfortní funkce

Určeno pro rodiče, kteří chtějí dát svému dítěti to nejlepší. Jako naše nejprémiovější autosedačka pro více věků poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí. Širší zádová opěrka vaše dítě zakryje, zatímco extra polstrování v ramenních popruzích a sedáku zajistí, že se bude cítit, jako by sedělo na polštáři. Panely ClimaFlow a vysoce výkonné prodyšné tkaniny maximalizují ventilaci vzduchu, aby zajistily, že vaše dítě bude mít vždy správnou teplotu. Odolná dvoubarevná pletenina dodává sedadlu bohatý a živý vzhled, zatímco opěrka hlavy má měkký hmatový dotek. Díky 4 různým polohám naklonění pro děti do 4 let a bezpečnostním polštářkům AirProtect® bude vaše děťátko v této autosedačce po směru jízdy vždy uvolněné a pohodlné. Jak rostou, čalouněná hlavová a zádová opěrka jsou plně nastavitelné a vytvářejí tak autosedačku skupiny 1-2-3, která poskytuje roky pohodlí. Vyznačuje se jedinečným vzorem prošívání na opěradle a je to vynikající sedadlo, které skutečně vyniká.

Maxi-Cosi
1 ks

Specifické reference